Ježek za potiskanje (rjav)

25.00

Ježek za potiskanje je pripravljen spremljati vašega malčka kamorkoli gre! Ko ga potegnete, bo jež zazvonil kot opomnik, da ni daleč zadaj. Ta igrača, ki je na voljo v dveh barvah (modra in rjava), spodbuja otroke k razvoju grobe motorike, ravnotežja in koordinacije.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Ježek za potiskanje je pripravljen spremljati vašega malčka kamorkoli gre! Ko ga potegnete, bo ježek zazvonil kot opomnik, da ni daleč zadaj. Ta igrača, ki je na voljo v dveh barvah (modra in rjava), spodbuja otroke k razvoju grobe motorike, ravnotežja in koordinacije.

Priporočena starost: 12 mesecev +
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost: 11 x 7,5 x 9,5 cm
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart