Moj prvi telefon (kolekcija Orchard)

17.00

Pokličite prijatelja s tem otroškim telefonom v novih barvah in si z zabavnim povečevalnim zaslonom natančneje oglejte manjše predmete. Idealno za interaktivno igranje ter za pomoč pri razvoju jezikovnih in komunikacijskih veščin.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Pokličite prijatelja s tem otroškim telefonom v novih barvah in si z zabavnim povečevalnim zaslonom natančneje oglejte manjše predmete. Idealno za interaktivno igro ter za pomoč pri razvoju jezikovnih in komunikacijskih veščin.

Priporočena starost: 12 mesecev+
Material: PlanWood*
Velikost izdelka: približno 1,9 x 6,3 x 11 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart