Raketa za zlaganje (kolekcija Orchard)

27.00

Nova različica priljubljene PlanToys rakete za zlaganje v barvah sadovnjaka  je igrača, ki ponuja dovolj izzivov, da se bodo otroci z njo dolgo radi igrali, lahko pa postane tudi čudovit kos dekoracije v sobi malčka, ki obožuje vesolje. Raketa ima štiri barvne diske, v katerih so izrezi različnih geometrijskih oblik, na vrhu rakete pa se skriva prikupen mali astronavt.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Ni na zalogi

Nova različica priljubljene PlanToys rakete za zlaganje v barvah sadovnjaka je igrača, ki ponuja dovolj izzivov, da se bodo otroci z njo dolgo radi igrali, lahko pa postane tudi čudovit kos dekoracije v sobi malčka, ki obožuje vesolje. Raketa ima štiri barvne diske, v katerih so izrezi različnih geometrijskih oblik, na vrhu rakete pa se skriva prikupen mali astronavt.

Priporočena starost: 18 mesecev+
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost izdelka: 10,2 x 10,4 x 17,7 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart