Sestavljanka Robot

41.00

Očarljivemu robotu s premikajočimi rokami in nogami lahko poljubno menjamo štiri glave, ki prikazujejo različna čustva z drugačnimi čustvi in ponujajo različne taktilne in slušne izkušnje. To je prikupen mali prijatelj, ki najmlajše uči o čustvih in o tem, da moramo vedno držati skupaj

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Očarljivemu robotu s premikajočimi rokami in nogami lahko poljubno menjamo štiri glave, ki prikazujejo različna čustva z drugačnimi čustvi in ponujajo različne taktilne in slušne izkušnje. To je prikupen mali prijatelj, ki najmlajše uči o čustvih in o tem, da moramo vedno držati skupaj!

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca
Velikost izdelka: približno 6,6 x 12 x 20 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart