Sto kock za štetje

60.00

Spoznajte osnovne in sekundarne barve, medtem ko razvijate zgodnje matematične spretnosti s stotimi kockami! Z vsako od barvnih vrstic lahko vadite svoje veščine štetja, razvrščanja in zaporedja. Ker je na voljo 100 kock, lahko komplet enostavno vključite v druge scenarije gradbene igre in različna izobraževalna okolja. V kompletu je tudi 24 igralnih kart za vodeno zabavo. Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Spoznajte osnovne in sekundarne barve, medtem ko razvijate zgodnje matematične spretnosti s stotimi kockami! Z vsako od barvnih vrstic lahko vadite svoje veščine štetja, razvrščanja in zaporedja. Ker je na voljo 100 kock, lahko komplet enostavno vključite v druge scenarije gradbene igre in različna izobraževalna okolja. V kompletu je tudi 24 igralnih kart za vodeno zabavo.

Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca
Velikost izdelka: 22,8 x 22,8 x 3 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart