Ujemajoče zlagalne oblike

60.00

Z uporabo treh vrst geometrijskih votlih elementov (kocka, cilinder in trikotnik) so otroci spodbujeni k raziskovanju prostorskih razmerij, zgodnjih matematičnih spretnosti in koordinacije rok in oči. Zabavajte se pri usklajevanju in zlaganju različnih oblik ter spodbujajte spretnosti reševanja problemov. Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – in odprite nove priložnosti za igro!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Z uporabo treh vrst geometrijskih votlih elementov (kocka, cilinder in trikotnik) so otroci spodbujeni k raziskovanju prostorskih razmerij, zgodnjih matematičnih spretnosti in koordinacije rok in oči. Zabavajte se pri usklajevanju in zlaganju različnih oblik ter spodbujajte spretnosti reševanja problemov.

Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – in odprite nove priložnosti za igro!

Priporočena starost: 18 mesecev +
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost: 28 x 10,5 x 1,2 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart