Za ustanove: partnerski program

PlanToys_Vrtec_Lesene Igrace

Igrače PlanToys se po vsem svetu uporabljajo v izobraževalnih ustanovah – njihova kakovost vzdrži igranje znotraj okolja skupnosti, poleg tega igrače razvijajo tudi v sodelovanju s strokovnjaki, ki razumejo otrokov razvoj. Tradicionalne ustanove in vrtci alternativne pedagogike (Montessori ali Waldorf) najdejo dragocene in visokokakovostne materiale v ponudbi PlanToys. Igrače PlanToys se uporabljajo tudi v terapevtske namene, številne njihove igrače so bile razvite posebej za podporo otrokom s posebnimi potrebami.

PlanToys igračam bi radi našli dom v več slovenskih ustanovah in jim približali trajnostne in visoko-kvalitetne igrače. V kolikor imate vrtec, knjižnico ali kakšno drugo institucijo ali specialista, ki je specializiran za razvoj ali terapijo, imamo za vas pripravljen partnerski program.

 

Za institucije in profesionalne partnerje, ki se prijavijo v naš partnerski program nudimo osebni popust ob registraciji, ki vam nudi

15% popust na vsa naročila za PlanToys produkte
in
25% popust na naročila nad 250 eur. 

Za naše partnerje občasno nudimo tudi posebne ponudbe in skupne akcije.

PlanToys_Trgovine_Lesene Igrace_Ustanove

Postani naš partner

Če ste v procesu odpiranja novega vrtca in bi radi opravili večje naročilo nas prosimo kontaktirajte na info@plantoys.si. Z veseljem pripravimo prilagojeno ponudbo za vas. Z našim maloprodajnim partnerjem, Malih nog naokrog, vam z veseljem tudi  svetujemo o raznoliki selekciji, ki bo zadovoljila vaše potrebe. 

Shopping Cart