Barvne kocke štetja

45.00

Doživite učenje na zabaven način s štetjem kock, ki združujejo primarne in sekundarne barve. S temi kockami se lahko igrajo otroci v širokem starostnem razponu – kar jim pomaga razumeti temeljne matematične spretnosti; kako kategorizirati, razvrščati in primerjati; prostorski odnos; vzorec in zaporedje; in še več! Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Doživite učenje na zabaven način s štetjem kock, ki združujejo primarne in sekundarne barve. S temi kockami se lahko igrajo otroci v širokem starostnem razponu – kar jim pomaga razumeti temeljne matematične spretnosti; kako kategorizirati, razvrščati in primerjati; prostorski odnos; vzorec in zaporedje; in še več!

Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Priporočena starost: 18 mesecev +
Material: les kavčukovca
Velikost: 22,8 x 22,8 x 3 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart