Centralna postaja

200.00

Popeljite svojo igro s prevozom na povsem novo raven s Centralno postajo! Ta barvit komplet za pretvarjanje je zasnovan z vrsto realističnih funkcij, ki spodbuja otrokovo domišljijo – vključno z 2 nastavljivima zgradbama, taksijem, avtobusom, kabino za vstopnice, prodajnim avtomatom, dvigalom, stopniščem, 2 klopema in lesenima klančinama za enostaven vstop in izhod. S seboj pripeljite svoja najljubša vozila iz PlanWorlda, da raziščete streho, parkirišče in stojalo za kolesa! Stavbo je mogoče zasukati, da ustvarite alternativne postavitve postaj. Postajo je mogoče povezati s katerimkoli cestnim in PlanToys železniškim sistemom  za dodatno dinamiko.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Ni na zalogi

Popeljite svojo igro s prevozom na povsem novo raven s Centralno postajo! Ta barvit komplet za pretvarjanje je zasnovan z vrsto realističnih funkcij, ki spodbuja otrokovo domišljijo – vključno z 2 nastavljivima zgradbama, taksijem, avtobusom, kabino za vstopnice, prodajnim avtomatom, dvigalom, stopniščem, 2 klopema in lesenima klančinama za enostaven vstop in izhod. S seboj pripeljite svoja najljubša vozila iz PlanWorlda, da raziščete streho, parkirišče in stojalo za kolesa! Stavbo je mogoče zasukati, da ustvarite alternativne postavitve postaj. Postajo je mogoče povezati s katerimkoli cestnim in železniškim sistemom  za dodatno dinamiko.

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca
Velikost izdelka: 70 x 64,9 x 44,75 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart