Deset okvirjev

40.00

Deset okvirjev pomaga otrokom razviti razumevanje osnovnega seštevanja, odštevanja in množenja s številkami 1-20. Povežite število klinov na igralnih ploščah s številkami, prikazanimi na dnu. Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Deset okvirjev pomaga otrokom razviti razumevanje osnovnega seštevanja, odštevanja in množenja s številkami 1-20. Povežite število klinov na igralnih ploščah s številkami, prikazanimi na dnu.

Komplet je zasnovan tako, da je združljiv z novo serijo Unit Plus – odprite si več priložnosti za igro!

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost izdelka: 22,8 x 7 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart