Gumijasti čoln za preklop (pastelno moder)

20.00

To je gumijasti čoln, ki raziskuje tako površje kot podvodne globine! Če preprosto pritisnete sredino trupa in ga obrnete, postane čoln podmornica. To omogoča dodatno in edinstveno igralno izkušnjo med kopanjem ali igro v vodi.

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

To je gumijasti čoln, ki raziskuje tako površje kot podvodne globine! Če preprosto pritisnete sredino trupa in ga obrnete, postane čoln podmornica. To omogoča dodatno in edinstveno igralno izkušnjo med kopanjem ali igro v vodi.

Priporočena starost: 12+ mesecev
Material: naravna guma
Velikost izdelka: 8,9 x 12,3 x 4,8 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

Vzdrževanje: 

  • Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte.
  • Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi, vpliva pa lahko tudi na teksturo igrače.
  • Igrača mora biti shranjena na suhem mestu. Kot vsak naraven produkt lahko tudi ta igrača splesni v kolikor jo pustite v mokrem ali vlažnem okolju. Priporočamo sušenje na svežem zraku po uporabi.
  • Ne shranjujte igrač v hladilnik ali zmrzovalnik (zaradi težav z izraščanjem zob ipd), ne izpostavljajte jih vročini. Variacije v temperaturi lahko vplivajo na obliko in volumen.
  • Kavčuk je naravni material – s časom ali nepravilno nego lahko zgubi svojo prvotno obliko. Če igrača postane trda ali lepljiva je čas, da se od nje poslovite.

Priporočila za alergike: prosimo upoštevajte, da kljub veliki kontroli  v nekaterih primerih te igrače lahko še vedno sprožijo reakcijo, v kolikor ima otrok alergijo na lateks. Če ima vaš otrok alergijo na lateks se izogibajte kontaktu z igračami iz naravne gume (ali lateksa). V kolikor ima otrok težave z alergijami se prosimo posvetujte s pediatrom pred nakupom igrače iz gume. V kolikor bi se med uporabo igrače pojavil izpuščaj ali kakšna druga reakcija prosimo kontaktirajte zdravnika.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart