Jadrnica

40.00

Ta plavajoča jadrnica je sestavljena iz trupa, kabine in jadrnega jambora, izdelana iz vznemirljive kombinacije lesa kavčuka in planwooda.  Plavajočo igračo je mogoče za igro razstaviti ali ohraniti nedotaknjeno. Uporabite kabino za zajemanje in izlivanje vode ali filtriranje skozi dimnik in opazujte, kako se izteka skozi dno v treh tokovih. Igrate se lahko v kadi ali kateremkoli naravnem vodnem viru!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Ta plavajoča jadrnica je sestavljena iz trupa, kabine in jadrnega jambora, izdelana iz vznemirljive kombinacije lesa kavčuka in planwooda. Plavajočo igračo je mogoče za igro razstaviti ali ohraniti nedotaknjeno. Uporabite kabino za zajemanje in izlivanje vode ali filtriranje skozi dimnik in opazujte, kako se izteka skozi dno v treh tokovih. Igrate se lahko v kadi ali kateremkoli naravnem vodnem viru!

Priporočena starost: 24+ mesecev
Material: naravna guma in Planwood*
Velikost izdelka: 21,1 x 12,5 x 6,5 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
Varnostno opozorilo: Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Vzdrževanje:

  • Planwood je material, ki je trpežen, igrače narejene iz tega materiala in označene kot vodne igrače pa so vodoodporne.
  • Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte.
  • Te igrače se lahko uporablja le v sveži vodi, po vsaki uporabi pa jih moramo posušiti, da se izognemo morebitnemu nastanku plesni. Igrače očistite z blago milnico po vsaki uporabi in jih dobro posušite.
  • Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi, vpliva pa lahko tudi na teksturo igrače.
  • Shranjujte v suhem prostoru. Kot vsak naraven produkt lahko tudi ta igrača splesni v kolikor jo pustite v mokrem ali vlažnem okolju. Priporočamo sušenje na svežem zraku po uporabi. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali močnih kemikalij, ker jih igrače lahko absorbirajo.
  • Ne shranjujte igrač v hladilnik ali zmrzovalnik, ne izpostavljajte jih vročini. Variacije v temperaturi lahko vplivajo na obliko in volumen. Kavčuk je naravni material – s časom ali nepravilno nego lahko zgubi svojo prvotno obliko. Če igrača postane trda ali lepljiva je čas, da se od nje poslovite.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart