Rumen Taksi

13.00

Poskrbite za varnost svojega mesta in državljanov, tako da ostanete pozorni in pripravljeni na boj proti kriminalu v policijskem avtomobilu. Zasnovan z uporabo edinstvene kombinacije masivnega lesa in PlanWooda, vozilo skozi igro spodbuja otroško domišljijo. Popoln dodatek za lesene ali gumijaste cestne komplete!

Na voljo pri naših specializiranih trgovcih

Availability: Na zalogi

Zapeljite se po mestu s tem novim rumenim taksijem! Zasnovan je z uporabo edinstvene kombinacije trdnega lesa in planwooda, spodbuja otrokovo domišljijo. Popoln dodatek za lesene ali gumijaste cestne komplete!

Priporočena starost: 3 leta+
Material: les kavčukovca in PlanWood*
Velikost izdelka: 3,9 x 6,4 x 3,5 cm
Embalaža: recikliran papir, rastlinska barvila
OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.
POTRDILO O TESTIRANJU (EN71) ▽

*PlanWood: je inovativen, okolju prijazen in vzdržljiv material, ki so ga razvili pri PlanToys. Sestavlja ga 99% odpadne žagovine in 1% “E-zero” organskega lepila brez formaldehida, ki ju stisnejo in oblikujejo s termičnim postopkom.

Igrače PlanToys so izdelane iz dreves kavčukovca, ki ne proizvajajo več lateksa in bi jih v nasprotnem primeru požagali in sežgali. Namesto s kemikalijami, vlago iz lesa postopoma odstranijo s sušenjem v peči. Uporabljajo samo barve na vodni osnovi, organske pigmente in nestrupeno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida.

Shopping Cart