Postani PlanToys ambasador!

Imaš čudovit Instagram ali kakšen drugi profil na socialnih medijih, kjer govoriš o materinstvu, otrocih ali igri? Imaš rada trajnostno igro in naravne igrače prav toliko, kot mi? Čudovito! Resnično bi te radi spoznali!

Redno iščemo ambasadorje, ki nam ne pomagajo samo pri ozaveščanju naše znamke in igrač, ampak tudi starše, ki z veseljem postanejo naši partnerji pri misiji negovanja boljših otrok za boljšo prihodnost. Tako smo v resnici vsi zmagovalci! Verjetno se sprašuješ kako naš ambasadorski program deluje, zato kar preidimo k stvari!

Kako izgleda program?

PlanToys Slovenija izbere 2-3 predstavnike znamke trikrat letno. V našem ambasadorskem programu nudimo produkte (in samo produkte, torej nobenega denarnega nadomestila)  v zameno za našo reprezentacijo na socialnih medijih. Za celoten opis programa prosimo prenesi si naše pogoje – da si točno seznanjena za kaj se prijavljaš še preden pošlješ prijavo!

Kdo se lahko prijavi?

Če si mamica otroku, ki je star med 0-6 let in se nahajaš v Sloveniji ali imaš slovenske sledilce, potem je ta program zate!

Kako se lahko prijavim?

Prijava in selekcija tipično poteka trikrat letno: januarja, maja in septembra. Vedno, ko so prijave odprte to tudi oznanimo na naših socialnih medijih: Na Instagramu in Facebooku, zato se prepričaj, da nam slediš in tako ne zamudiš svoje priložnosti. Seveda se lahko prijaviš tudi med vmesnim časom, a prosimo upoštevaj, da bodo prijave pregledane v naslednjem krogu. Svojo prijavo lahko oddaš spodaj: 

Ali imaš aktivna še kakšna sodelovanja poleg tega programa?

Ambasadorski program je naš glavni in skorajda ekskluziven način sodelovanja. Seveda nam lahko, v kolikor imaš kakšno idejo ali predlog za posebno skupno kampanjo, to sporočiš – prosimo, da vključiš čimveč podrobnosti in nam jih pošlješ na info@plantoys.si – z veseljem ti prisluhnemo! Tudi, če nisi naš ambasador, nas lahko še vedno označiš in z nami deliš svoje fotografije na socialnih medijih. Z veseljem te (in tvoje izvirne vsebine) promoviramo in jih delimo ter te v objavah tudi označimo.

Shopping Cart